شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
حجت الاسلام رفعتی

حوزه/ قائم مقام مرکز تحقیقات حکومت اسلامی گفت: محققان کارهای تکراری و موازی پیرامون مسئله حکومت اسلامی انجام می دادند که با شکل گیری طرح جامع کتاب شناسی از این مسئله ممانعت می شود.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین رفعتی امروز در آیین رونمایی از طرح جامع کتاب شناسی حکومت اسلامی اظهار داشت: یکی از خلاهایی که در مرکز تحقیقات حکومت اسلامی احساس می شد عدم آگاهی از کتب، مقالات و پایان نامه ها در خصوص ولایت فقیه و حکومت اسلامی از مباحث حقوقی، فلسفی سیاسی و فقه سیاسی بود.

وی افزود: همچنین محققان کارهای تکراری و موازی پیرامون مسئله حکومت اسلامی انجام می دادند که با شکل گیری طرح جامع کتاب شناسی از این مسئله ممانعت می شود.

قائم مقام مرکز تحقیقات حکومت اسلامی تصریح کرد: گروهی متشکل از 10 کارشناس کتاب شناسی، طرح جامع کتاب شناسی حکومت اسلامی را کلید زدند و در فاز نخست به شناسایی مقالات و تحقیقات با عنوان نام مولف و شناسنامه تحقیق پرداختند.

حجت الاسلام والمسلمین رفعتی با اشاره به این که در طرح جامع کتاب شناسی حکومت اسلامی از   44620 منبع جمع آوری شده است، گفت: منابع این طرح از کتب، مقالات و پایان نامه ها می باشد.

وی تصریح کرد: اطلاعات منابع شامل 12800 عنوان کتاب، 9200 پایان نامه و 22600 مقاله است که از نظر آماری 51درصد مقالات، 20درصد پایان نامه و  29 درصد کتاب ها، منابع طرح جامع کتاب شناسی حکومت اسلامی را تشکیل می دهند.

قائم مقام مرکز تحقیقات حکومت اسلامی افزود: از 8400 عنوان کتاب فارسی و 440 عنوان کتاب عربی برای جمع آوری منابع استفاده شده است.

وی با بیان اینکه طرح کتاب شناسی میراث عظیمی از تئوری حکومت اسلامی است، گفت: این طرح از پرهیز و تکرار پژوهش ها ممانعت و خلاهای پژوهشی را نمایان می کند.  

حجت الاسلام والمسلمین رفعتی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم در فاز دوم این طرح در سال آینده  بتوانیم محتوای این کتاب ها، مقالات و پایان نامه ها را جامع کنیم و در کتابخانه دیجیتال به مخاطبان در عرصه مجازی نیز ارائه دهیم.

انتهای پیام/313 /33

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha